Evenementen

Evenementen

Experience the ride, trek eropuit met BMW Brussels Motorrad!

23 & 24 maart 2019 | BMW Motorrad Seizoensstartweekend.

BMW Motorrad Brussels duwt het nieuwe moto seizoen officieel op gang op zaterdag 23 en zondag 24 maart.
Kom alle modellen en nieuwigheden ontdekken tussen 10 en 17u00. Tot dan!

27 maart 2019 | BMW Motorrad Brussels Basis Offroad Training.

De Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. De focus ligt voornamelijk op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden. Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker.In de voormiddag blijven we voornamelijk ter plaatse, in de namiddag trekken we erop uit op onverharde wegen om toe te passen wat we geleerd hebben, en om meer doorgedreven oefeningen te bespreken. De groep wordt begeleid door een BMW Certified Offroad Instructeur.

Meer info via anne.potemans@partner.bmw.be of op 02 730 49 02.

13 april 2019 | BMW Motorrad Brussels Roadshow.

BMW Motorrad Brussels geeft u de kans om het bijna volledige gamma uit te testen op 13 april aanstaande. Mis deze kans zeker niet en schrijf u via deze link in. Meer dan 25 motoren en een dynamisch team staan u vol ongeduld op te wachten.

20 tot 26 mei 2019 | BMW Brussel Motorrad 6-daagse reis.

BMW Motorrad Brussels trekt er elk jaar in mei 6 dagen op uit. Dit jaar rijden we de Picos de Europa in en rond. Deze reis ondertussen al hopeloos volzet sinds november, maar volg ons op Facebook en op onze website voor de inschrijving van de volgende editie. Snel zijn is de boodschap

Meer info via anne.potemans@partner.bmw.be of op 02 730 49 02.

16 juni 2019 | BMW Motorrad Day.

BMW Motorrad Belux nodigt u uit op de BMW Motorrad Day 2018 op 16 juni in Nijvel. Kom samen met ons ontbijten bij BMW Brussels en vertrekken dan om 09h30 naar Nijvel. Binnenkort meer info over dit event, maar blokkeer alvast de datum.

Meer info en/of inschrijvingen via anne.potemans@partner.bmw.be of op 02 730 49 02.

14 september 2019| Week van de mobiliteit.

Elk jaar zet de Week van de Mobiliteit Vlaanderen goed op weg om mee(r) te autominderen. BMW Brussels Motorrad is alvast van de partij. U ook?

23 september 2019 | BMW Motorrad Track Day Experience.

Altijd al gedroomd om met je motor op circuit te rijden maar je durft eigenlijk niet goed ? Tijdens een volledige dag op circuit brengen we jou de basisbeginselen bij van het sportief motorrijden. Dit alles uiteraard in de meest veilige omstandigheden.
We beginnen ‘s morgens met een briefing om ons daarna klaar te maken voor de eerste van in totaal 5 sessies circuitrijden. Deze circuitsessies worden afgewisseld met 3 theoriesessies waarbij de nadruk ligt op zitpositie op de motor, rijlijnen en remtechniek.

Meer info en inschrijvingen via anne.potemans@partner.bmw.be of op 02 730 49 02.

27 en 28 oktober 2019 | BMW Motorrad Doorgedreven Offroad Training.

De doorgedreven offroad training is voor diegenen die al enige offroad ervaring hebben. Deze 2-daagse opleiding gaat door in Narbonne en we verwachten u de nacht voor de start van dag 1. We beginnen met het testen van de reeds bestaande skills van de groep en doorlopen kort enkele herhalingsoefeningen. Daarna starten we met een reeks nieuwe oefeningen die steeds technischer en moeilijker worden. Voor deze oefeningen maken we regelmatig een rondrit door het park en/of de streek. We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar, maar lang aarzelen is niet aangewezen.

Meer info en inschrijvingen via anne.potemans@partner.bmw.be of op 02 730 49 02.